Rólunk

A 170 éves múlttal rendelkező cégcsoport 3 ausztriai gyára minőségi vegyianyagok széles termékskáláját állítja elő magas színvonalon.
dc-epulet.jpg
Anyavállaltunk, a bécsi székhelyű DONAUCHEM GmbH vegyianyagok disztribúciójával foglalkozik és Magyarország mellett Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is rendelkezik képviseleti irodával. A cégcsoport a régió országaiban 14 raktárbázisból szolgálja ki vevőit.
dc-csoport.jpg

A DONAUCHEM Vegyianyag Kereskedelmi Kft. 1994 óta bejegyzett cég Magyarországon, napjainkra a hazai vegyianyag-kereskedelem meghatározó szereplőjévé vált. Megbízható ellátója a hazai iparnak. Ezt stabil beszállítói háttérrel, saját raktárkapacitással, igény szerinti kiszereléssel, valamint az egész ország területére szervezett kiszállításokkal tudtuk elérni az elmúlt évek során. Előnyünk a változó partneri igényekhez rugalmasan igazodó döntés és a gyors cselekvés.

A DONAUCHEM Vegyianyag Kereskedelmi Kft. a klasszikus vegyianyag disztribúció mellett víztechnológiákkal kapcsolatos megoldások terén is komoly szerepet tölt be mind Magyarországon, mind a régióban. Kazincbarcikai gyárunkban 2013 óta foglalkozunk a víz- és szennyvízkezeléshez elengedhetetlen vegyszerek gyártásával.

Kapcsolat
Donauchem Kft Bányalég u. 37-43
+36 1 207 8000
+36 1 207 2767
Kapcsolat felvétele
Oldal nyomtatása